Live Surgery
Door gebruik te maken van een live surgery is het mogelijk om een publiek optimaal te betrekken bij de behandeling die uitgevoerd wordt.
Terwijl de medisch specialist in de behandeling uitvoert kijkt het publiek  in een zaal mee en kunnen zij vragen stellen die de specialist gelijktijdig kan beantwoorden. Hierdoor ontstaat een goede interactie.
Gebruikmakend van de hedendaagse techniek is deze interactieve manier van presenteren betaalbaar geworden, ook voor kleinere praktijken.
Onze kracht ligt bij het zeer gedetailleerd en scherp vastleggen van de behandeling.

 

Live-Stream

Wilt u een groter publiek bereiken? Dan is een Livestream een optie, door deze tool is het mogelijk om een groot publiek die waar dan ook ter wereld zit te bereiken.

 

Bi-directional Livestream

Een Bi-directional Livestream is simpel gezegd, een professionele Skype/Facetime verbinding. Met deze mogelijkheid kunt u bijwijze van spreken, met een zaal vol mensen ,aan de nadere kant van de wereld, communiceren. Op deze manier is het ook mogelijk om de presentatie in bijvoorbeeld een theater te laten plaatsvinden. Ondanks de afstand blijft het nog steeds mogelijk om de presentator te laten praten met de behandelaar en vice versa.

 

Internet snelheid

Laat uw internet het streamen van video en audio niet toe vanwege de snelheid of beveiliging van uw netwerk? Dan hebben wij ook de beschikking tot een 4G zender. Met deze 4G zender zijn wij niet afhankelijk van het bestaande netwerk en kunnen wij direct via de masten van KPN ons eigen netwerk creeren.

 

Faciliteiten

Laptop

Om de casus voor te stellen aan het publiek wordt meestal gebruik gemaakt van een laptop. Dit signaal schakelijk wij dan mee in te regie, zodat de mensen in de zaal (en thuis) dit kunnen zien.

 

Geluid

In de presentatieruimte komen meerdere luidsprekers te staan waarop de behandelaar en de presentator goed te horen zijn. In de chirurgieruimte komt ook een luidspreker te staan om de presentator en de behandelaar te horen. Hierdoor kan een optimale interactie bewerkstelligd worden.

 

Microfoons

Standaard maken wij gebruik van 3 draadloze microfoons, 1 headset bij de behandelaar en 1 headset bij de presentator. Ook sluiten wij in de zaal een draadloze handmicrofoon aan die eventueel nog voor een 2e spreker of voor vragen uit de zaal gebruikt kan worden. Uiteraard zijn meer microfoons mogelijk als u dit wenst.

 

Montage

Afronden

In de montage wordt een intro en een outro aan de uitzending gemaakt en de pauzes worden eruit gehaald. Eventuele imperfecties worden er door ons naderhand uitgefilterd.